O NAMA

disassembled-parts-of-a-washing-machine-dorling-kindersleyuig

Profi servis 012 sa sedištem u Požarevcu, posluje od 2018. godine. Pružamo usluge servisa bele tehnike po pristupačnim cenama i otvoreni smo za sve klijente, kojima je potrebna kvalitetna usluga. Iza nas su godine iskustva u ovoj oblasti pa nam se spoverenjem možete obratiti. Prepoznatljivi smo po uslugama servisa bele tehnike i malih kućnih aparata.

Vršimo servis:
veš mašina, bojlera, frižidera, šporeta, klima, usisivača, grejalica, televizora i ostalih kućnih aparata

Pored toga, vršimo i prodaju delova za belu tehniku, kao i polovne bele tehnike. Ističemo se pristupačnim cenama i kvalitetom naših usluga, a tokom poslovanja stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata koji su nam najbolja preporuka i dokaz da smo jako i odgovorno preduzeće.

Poslujemo sa ostalim firmama, fizičkim licimai cilj nam je da obezbedimo usluge servisa veš mašina svima kojima je potreban.
Naši zaposleni imaju veliko iskustvo kad je u pitanju servis bele tehnike, pa im se možete obratiti ukoliko su Vam potrebne informacije u vezi sa našom delatnošću.

Trudimo se da svkom klijentu maksimalno izađemo u susret i posao obavimo u predviđenom roku bez kašnjenja, pa svaki dogovor sprovodimo do kraja.

Posetite nas u Požarevcu, otvoreni smo za sve klijente kojima su potrebne naše usluge.

Za više informacija na kontaktirajte, Stojimo vam na usluzi.

PODACI O FIRMI

POTVRDA O PDV-U

REŠENJE IZ APR-A

Pronađite nas i na

Dizajnirao i razvio ivan.nikolic.nika@gmail.com